[sc_heading align=”center”]-HARUL SLUJIRII-[/sc_heading][sc_heading size=”0″ align=”center”]26 – 27 Aprilie, 2019[/sc_heading]

EMANUEL Romanian Pentecostal Church
4141 Fell Street, Sacramento, CA 95838

Iubiti Frați Pastori,

Har și pace de la Domnul nostru Isus Christos !

Prin prezenta scrisoare, dorim să vă invităm cu bucurie la Conferința Pastorală a Convenției care va avea loc la Sacramento (26-27 Aprilie, 2019), în Biserica Emanuel, păstorită de fr. Alin Bob.

Această intalnire pastorală este premergatoare Convenției, ce va avea loc anul acesta la Houston, Texas, în perioada 30 Aug. – 2 Sept. 2019 și al cărei păstor coordonator este fr. Vasile Streango.

Tema pentru Conferința Pastorală este:   “HARUL SLUJIRII” .

Prin aceasta dorim să oferim slujitorilor lui Dumnezeu  și sotiilor lor câteva seminarii de interes .
Surorile/Sotiile Pastorilor vor avea întâlnirea lor specială, Sambata dimineata.

Informațiile legate de cazare la hotel le aveți postate mai jos.

Va rugam sa contactați hotelul până la data de 31 Martie, pentru a beneficia de reducerile de preț pe care organizatorii le-au negociat.

De asemenea vă rugăm să raspundeți cu un scurt mesaj care să confirme numele tuturor participanților din biserica pe care o păstoriți, specificând și câte persoane vor rezerva camere la hotel. Aceasta ne va ajuta la pregătirea ecusoanelor, a materialelor pentru participanți, la pregătirea meselor și la rezervarea numărului de camere necesare la hotel. Vă mulțumim pentru colaborare!

Dacă doriți să faceți rezervare la Hotelul Fairfield Inn & Suites Marriott,  Sacramento Airport Natomas (Airport Shuttle provided by Hotel upon request), numărul de telefon este (888) 236-2427, iar codul pentru grupul nostru este: “Romanian Conference“.  

Prețul:  $139 /Miercuri, Joi;
$119 / Vineri, Sâmbătă.

Data limită pentru rezervări este 31 Martie 2019. După această dată prețurile vor crește.

Pentru orice întrebări legate de eveniment, vă rugăm să il contactați pe fr. Alin Bob.
Email: alin.bob@emanuel-church.com
Tel. (916) 223-6736

Consiliul Pastoral al Conventiei se va intruni Joi, 25 Aprilie la ora 5:00 pm la Biserica EMANUEL. Informatii suplimentare va vor fi comunicate in alt mesaj direct către membrii Consiliului Pastoral al Convenției.

Vă așteptăm cu drag la Sacramento și vă salutăm în Numele Domnului, dorindu-vă mult har și binecuvântare !

Organizatorii evenimentului,

Pastor Vasile Streango
Pastor Alin Bob

[sc_button link=”https://www.marriott.com/hotels/travel/sacwn-fairfield-inn-and-suites-sacramento-airport-natomas/” target=”1″ style=”1″]Click aici pentru a rezerva o cameră la hotel[/sc_button]
[sc_button link=”https://ropenti.com/Program_Conferinta_Pastorala_a_Conventiei_Sacramento_2019.pdf” target=”1″ style=”1″]Deschide Programul Conferintei Pastorale a Conventiei[/sc_button]
[sc_button link=”https://ropenti.com/Program_Conferinta_Pastorala_a_Conventiei_Sacramento_2019.pdf” target=”1″ style=”1″]Deschide Programul Conferintei Pastorale a Conventiei[/sc_button]